Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse kardinaalsmuts aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Is de Japanse kardinaalsmuts Green Spire winterhard?

japanse-kardinaalsmuts-green-spire-winterhard

De Japanse kardinaalsmuts Green Spire is in steeds meer tuinen terug te vinden, vooral als buxusvervanger. Ook in koude winters behoudt de Green Spire zijn prachtige, groene bladeren en is de plant zeer winterhard. 

Goed winterhard

De Japanse kardinaalsmuts Green Spire plant is dus groenblijvend en zeer winterhard. Houdt in dat deze haagplant de koude winters van Nederland uitstekend doorstaat. Dit komt onder andere doordat de Green Spire van oorsprong uit Japan komt, waar er koele winters zijn in het Japanse zeeklimaat. Hiermee is deze Japanse kardinaalsmuts een uitstekende keuze als u het gehele jaar lang een dichte en groene haag wilt hebben in de tuin. Met zijn lichtgekartelde en stevige, groene bladeren heeft de Green Spire een unieke uitstraling die u bij geen enkele andere haagplant zult zien. Dankzij zijn compacte, opgaande groei staat er binnen mum van tijd een mooie haag in uw tuin. Mocht het een zeer strenge winter worden waarbij de (gevoels)temperatuur op -15 graden of nog lager ligt, dan kunt u optioneel de Green Spire planten afdekken met folie e.d. 

Japanse kardinaalsmuts Green Spire in de winter aanplanten

Omdat wij de Green Spire planten in pot kweken, kunt u ze het gehele jaar door aanplanten. Wel is ons advies even te wachten met het in de grond zetten van de haagplanten, wanneer het vriest of direct daarna gaat vriezen. Zo voorkomt u vorstschade.

Facebook
Twitter
Pinterest

Japanse Kardinaalsmuts Kwekerij

Wij leveren topkwaliteit Japanse Kardinaalsmuts planten. Direct vers uit eigen kwekerij, voor de laagste prijs. Gegarandeerd een mooie, volle haag.