Het is momenteel een uitstekende tijd om Japanse kardinaalsmuts aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

De hoogte van de Japanse Kardinaalsmuts ‘Green Spire’ is inderdaad gemeten van boven de kluit/pot. In de hoogte die wij communiceren is de kluit/pot dus niet meegenomen.

Planten tot een hoogte van 40 cm leveren wij standaard op woensdag en vrijdag af. Bestelt u op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag? Dan bezorgen wij de planten op woensdag. Bestellingen op dinsdag en woensdag, worden vrijdag afgeleverd.

Bij planten hoger dan 40 cm en de bolvormen, plannen wij het vervoer in en hoort u z.s.m. van ons wanneer wij langskomen. De levering zal in de meeste gevallen binnen een week zijn. 

Heeft u voorkeur voor een dag dat de Japanse Kardinaalsmuts wordt afgeleverd? Neem dan gerust contact met ons op of geef het aan in de bestelnotitie. Wilt u de planten in het weekend in de grond zetten, geef dan aan dat u ze graag op vrijdag wilt ontvangen.

Bij een bestelling in Nederland bedragen de verzendkosten €9,75. Bij een order naar België is dit €17,96.

Betreft het Green Spire planten groter dan 40 cm en/of de bolvormen? Dan zijn de verzendkosten €44,50 in Nederland en €99,95 in België. 

Vanaf een orderwaarde van €495,- leveren wij gratis binnen Nederland!

U hoeft niet per se thuis te zijn wanneer de planten worden afgeleverd. Wij kunnen de planten ook – indien mogelijk – op de oprit plaatsen. Tijdens het bestellen kunt u ook bij het notitieveld aangeven waar de planten neergezet mogen worden, indien er op moment van levering niemand thuis kan zijn.

Ja, dit is mogelijk! U kunt de planten bij ons af komen afhalen in de kwekerij. Het is hierbij wel van belang dat u van te voren de bestelling heeft geplaatst via de webshop. Vervolgens nemen wij contact met u op om een ophaalmoment af te spreken (u kunt dit ook aangeven bij de bestelnotitie) en dan zorgen wij ervoor dat er verse planten voor u klaar staan.

Ja, wij leveren ook regelmatig planten af in België! De verzendkosten hiervoor bedragen €19,95.

Op onze Japanse Kardinaalsmuts ‘Green Spire’ planten hebben wij een groeigarantie van drie maanden. Wat hierbij wel van belang is, is dat de planten binnen 24 uur na ontvangst zijn aangeplant. Ook moet de grond goed geschikt zijn gemaakt en dienen de planten de eerste periode voldoende water te hebben gehad. 

Heeft u onverhoopt een plant die slecht is aangeslagen? Stuur gerust een aantal foto’s ervan en verdere informatie over het proces van aanplanten etc. naar info@japansekardinaalsmuts.nl en dan wordt het opgelost!

Onze Japanse Kardinaalsmuts planten worden in pot gekweekt, wat inhoudt dat u ze het gehele jaar door kunt aanplanten. Wel is ons advies om bij vorst, of vlak voor een periode van vorst, even te wachten met aanplanten.